Lube1 – Flow Dynamics – Helautomatisk oljebytare för automatväxellådor

Med Flo-Dynamics TSD450 och vår Lube1 ATF-olja och Lube1 Flush-medel, behöver du inga andra leverantörer för att rengöra och byta olja i automatväxellådor. Nu är underhåll av automatväxellådor mycke enklare. Med TSD450 kan du byta automatolja endera genom växellådans kylrör eller genom oljesticksröret. Byte av automatolja blir renare och enklare än någonsin tidigare.

Att byta automatväxellådeolja

För att uppnå största möjliga skydd av interna komponenter i växellådan och samtidigt öka livslängden maximalt så rekomenderas det att byta olja var 60 000-120 000km (även för oljor som ska vara bilens livstid).

Helt utan spill och smuts

Flo-Dynamics TDS450 byter ut all den förbrukade oljan utan att man måste ta ner oljetråget. Oljebytet tar bar 15 minuter eller mindre vid användning via kylaren och 10 minuter vid användning av oljesticksröret. TSD450 är den enda maskinen med patenterad sensor-teknologi. Denna teknik är hämtad från flygindustrin, där ju precision och driftsäkerhet är avgörande. Detta gör att vi enkelt kan byta olja på växellådan och alltid fylla med korrekt mängd olja.

Klicka på bilden för att se/ladda ner broschyren